Maag Lever Darm Stichting

Waar kan ik naar de wc?

Een veelgehoorde klacht van buikpatiënten is het grote tekort aan publiek toegankelijke toiletten. Om aandacht te vragen voor dit probleem heeft de Maag Lever Darm Stichting in samenwerking met een aantal patiëntenverenigingen een campagne gelanceerd. BeeldBlinkers verzorgt de visuele uitwerking van deze campagne en ontwikkelt een online platform.

Onze service

Publiekscampagne, Concept, Huisstijl, Logo, Webdesign, Webdevelopment, Wordpress

Bekijk online

Vraag

Willen jullie ons helpen bij het ontwerpen van een visuele identiteit voor Waarkaniknaardewc.nl en willen jullie ons helpen bij het opzetten van een 0nline platform? Een platform met informatie over het probleem, ervaringsverhalen en de mogelijkheid om een steunbetuiging te tekenen voor meer publiek toegankelijke toiletten in Nederland.

Oplossing

In opdracht van de Maag Lever Darm Stichting ontwikkelen we een passende identiteit voor deze campagne, realiseren we het online platform en geven we vorm aan diverse middelen waaronder raamstickers, flyers, posters en social banners. Een zeer succesvolle actie want al snel stond de teller op ruim 18.700 steunbetuigingen.