Over ons

Merken laten
uitblinken

Met strategische concepten, verrassende creaties en slimme digitale oplossingen verbinden we jouw merk met je doelgroep. Met een compact team en een netwerk van professionals op het gebied van strategie, online marketing en redactie.

 

ons team

Marleen

Stagiaire creatie

Wilfred

Strategie, concept

Romy

Creatie

Fijke

creatie

Fleur

Online marketing

Mirjam

Administratie

Sebastian

development

Hanna

Marketing

01

Onze service

Ontdek meer

BeeldBlinkers helpt je om de kern van je merk scherp te krijgen, je diepste drijfveren te onthullen. Waar gaat het nou écht om als je alle randzaken loslaat? Wat is dat ene ideaal waar jij voor wilt gaan? We noemen dit je merkidentiteit. Het bevat de passie, gedrag, waarden en sterke punten van je merk. We onderzoeken je doelgroep, concurrenten, trends, brengen in kaart wat jou uniek maakt en definiëren persona’s. Met deze informatie gaan we naar de tekentafel.

Ontdek meer

BeeldBlinkers creëert een beleving die past bij jouw merk. Die werken we uit tot een visuele identiteit die bestaat uit een huisstijl, logo, kleurenpalet, beeldtaal en een passende tone of voice. Maar het gaat verder; het gaat namelijk over álles wat jouw merk tot leven brengt. Dus bijvoorbeeld ook over de manier waarop je communiceert en je middelen presenteert. We helpen je daarom bij het ontwikkelen van onderscheidende communicatiemiddelen zoals websites, magazines, productverpakkingen, video’s, animaties, infographics en jaarverslagen.

Ontdek meer

De passie van je merk is gedefinieerd, gevisualiseerd en je doelgroep in kaart gebracht. Nu is het tijd om je doelgroep te verrassen met creatieve concepten, campagnes en onderscheidende communicatiemiddelen, offline en online. Zo helpen we je met het ontwikkelen van direct mailings, e-mailtemplates, online magazines en social mediacampagnes om daarmee je doelgroep te inspireren en activeren.

 

Onze studio bevind zich aan de Molenstraat-centrum 385 in Apeldoorn. Met voldoende parkeergelegenheid en vlakbij het centraal station.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en ontwikkelingen