Over ons

Merken laten
uitblinken

Met strategische concepten, verrassende creaties en slimme digitale oplossingen verbinden we jouw merk met je doelgroep. Met een compact team en een netwerk van professionals op het gebied van strategie, online marketing en redactie.

ons team

Marleen

Creatie

Wilfred

Strategie, concept

Fleur

Online marketing

Fijke

creatie

Kim

Communicatie

Sebastian

development

Hanna

Marketing

Mirjam

Administratie

Jazz

Sfeermaker

Onze werkwijze

Waar gaat het nou écht om als je alle randzaken loslaat? Wat is dat ene ideaal waar je écht voor gaat? Dat is je merkidentiteit. Het bevat de passie, gedrag, waarden en sterke punten van je merk. Wellicht heb je dit al helemaal helder, dan laten we ons graag verrassen! We willen het weten omdat dit de basis vormt voor de reis die we samen gaan maken.

01

Nu we weten waar jouw hart sneller van gaat kloppen, kunnen we gaan onderzoeken hoe we dit gaan positioneren in de markt. Door te kijken naar je doelgroep, concurrenten en trends brengen we in kaart wat jouw merk uniek maakt en definiëren we persona’s. Fictieve personen die symbool staan voor jouw doelgroep. Met deze informatie gaan we naar de tekentafel.

02

We creëren een beleving die past bij jouw merk. Die werken we uit tot een visuele identiteit. Maar het gaat verder; het gaat namelijk over álles wat jouw merk tot leven brengt. Dus bijvoorbeeld ook over de manier waarop je communiceert en hoe je website is opgebouwd. Dit alles leggen we vast in een style guide: richtlijnen die ervoor zorgen dat je consequent dezelfde beleving overbrengt.

03

De passie van je merk is gedefinieerd, gevisualiseerd en je doelgroep is in kaart gebracht. Nu is het tijd om je doelgroep te verrassen met creatieve concepten en onderscheidende communicatiemiddelen, offline en online. Om ze te inspireren en activeren.

04

 

Onze studio bevind zich aan de Molenstraat-centrum 385 in Apeldoorn. Met voldoende parkeergelegenheid en vlakbij het centraal station.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste blogs en ontwikkelingen