Gevellink

Voor de gevel­­industrie

GevelLink is een one-stop one-shop platform waar verschillende producten, concepten en leveringsprogramma’s voor de gevelindustrie onder één dak verkrijgbaar zijn. Met de bewezen Isolink® technologie biedt GevelLink de beste thermische prestaties voor de gevel en duurzame oplossingen voor de toekomst. BeeldBlinkers ontwikkelt voor dit nieuwe productprogramma een merknaam, huisstijl, beeldconcept, diverse communicatiemiddelen en een website op maat.

Expertise

Strategie, Branding, Huisstijl, Creatie, Webdesign, Development

Bekijk de website

Achtergrond

Gevellink is een concept van Schöck Nederland. Specialist voor koudebrug, onderbrekingssystemen, contact geluidonderbreking, wapeningstechniek en glasvezelwapening. Schöck levert thermische onderbrekingen voor o.a. balkons, galerijen, sandwichwanden en gevels. Schöck biedt met Isokorf® en Schöck Thermoanker als kernproducten bewezen en betrouwbare oplossingen voor het thermisch onderbreken van uitkragende bouwdelen en sandwichwanden.

Vraag

Schöck Nederland wil een groter marktaandeel binnen de gevelindustrie in Nederland. Er zijn de afgelopen tijd een aantal nieuwe producten en merken binnen Schöck ontstaan die daar een mooie bijdrage aan leveren. Op dit moment zijn deze producten en merken nog niet goed samengebracht en is de vraag om dit vanuit een soort ‘warenhuis’ aan de gevelindustrie te presenteren. Kunnen jullie ons helpen om dit concept te vertalen naar een passende merkidentiteit?

Oplossing

We duiken in de wereld van de gevelindustrie en ontdekken de kracht van het inventieve ‘Isolink’ staafje. Dit staafje vormt de verbindende factor in het totale aanbod van het nieuwe productprogramma van Schöck Nederland. We bedenken de naam ‘Gevellink’ en ontwikkelen op basis daarvan een huisstijl, diverse presentatie materialen en een maatwerk website.