Romy 1,5 min creatie

 

De kracht van magazines 

Op zoek naar nieuwe manieren om je doelgroep te bereiken en/of inspireren? BeeldBlinkers helpt je bij het zoeken naar het juiste communicatiemiddel. Een magazine of online magazine kan daarvoor een uitermate geschikt middel zijn.

Om een goed magazine te maken is een goede bladformulie belangrijk; afgestemd op jouw doelstellingen en doelgroepen. Samen gaan we op zoek naar wat je wel en niet moet doen om zo te komen tot een verrassend concept. Dit doen we samen met ons netwerk van bladenmakers en tekstschrijvers. Zo ontwikkelen we samen een duidelijke bladformule, een bladindeling en vertalen dit vervolgens naar een verrassend visueel ontwerp. We helpen je graag bij de keuze van papier en afwerking, begeleiden het drukwerk en regelen voor een aantal klanten zelfs de productie tot op de deurmat!

 

Een greep uit ons portfolio:

 

 

Een nieuw magazine ontwikkelen wij graag aan de hand van een aantal processtappen. Op deze manier brengen wij dit creatieve proces, samen met jullie, tot een blinkend resultaat.

01

Onze werkwijze

Voor wie is het magazine bedoeld en wat zijn de ambities? Alle ideeën en richtlijnen leggen we vast in een conceptomschrijving.

Aan de hand van uiteenliggende voorbeelden gaan we samen op zoek naar een passende schrijf-, fotografie- en ontwerpstijl. Daarnaast adviseren we graag bij het bepalen van de inhoud; rubrieken, artikelen, columns, interviews. We zoeken een passende vorm, papiersoort en afwerking.

Zodra het concept staat gaan we aan de slag met de complete vormgeving van

het magazine. Kleurgebruik, lettertypes, beeldconcepten en illustraties brengen

het magazine en de verhalen tot leven.

Meer
artikelen

Logo, huisstijl of visuele identiteit?

Wilfred 2 min branding, creatie

3-sterrenchef Boerma

Romy 3 min interview