Sebastian 1 min online

 

Nieuwe website restaurant Ratatouille

Met zorg gekozen, vol passie bereid en met liefde gebracht: schitterend eten.
Aan het mooiste pleintje van Harderwijk ligt restaurant Ratatouille, waar groenten het hoogste woord hebben. Biologisch en uit de buurt, dat spreekt vanzelf. Gecombineerd met een smakelijk stukje vis of vlees, proef de smaak van de Hollandse seizoenen en een vleugje je ne sais quoi.

In de loop van de jaren is restaurant Ratatouille uitgegroeid tot een locatie waar je veel meer kunt doen dan alleen dineren. Er worden wijnproeverijen georganiseerd, je kunt er kookworkshops volgen en er is een winkel vol leuke culinaire producten. En als je na een heerlijk diner geen zin hebt om naar huis te rijden, kun je in het stadslogement ernaast in bed ploffen. De website was in de loop van de tijd steeds aangepast aan de werkelijkheid, maar op een gegeven moment ‘ontploft’. Daarom vroegen Wim en Tina Zwaart, meesterkok en vinologe, aan BeeldBlinkers een nieuwe en samenhangende website te ontwerpen.

 

We kozen ervoor het restaurant centraal te stellen. Bij Ratatouille draait het immers om eten en drinken, waar je ook bent. De tekst op de homepage ontleenden we aan een uitspraak van een tevreden klant: ‘Ik heb schitterend gegeten.’ Want die verwoordt precies wat je bij Ratatouille krijgt.

Meer
lezen?

3-sterrenchef Boerma

Romy 3 min interview

Fitz & Flair

Romy 1 min creatie

Maatwerk of template?

Sebastian 3 min website