Geef een origineel cadeau en maak meerdere mensen blij. Dit kan via CompassionCadeaus, de cadeaushop van Compassion Nederland. Je kun hier een geit, varken, muskietennet en zelfs sanitaire voorzieningen geven aan mensen in armoede. BeeldBlinkers bedenkt een visueel concept om CompassionCadeaus op een nieuwe manier onder de aandacht te brengen.

Expertise

Campagne, Concept, Activatie, Creatie

Vraag

Via de cadeaushop van CompassionCadeaus kun je direct een cadeau geven aan een gezin of project in armoede. Je kunt een giftcard beschrijven en geven aan iemand in je omgeving. Hoe breng je CompassionCadeaus op een nieuwe, aansprekende manier onder de aandacht?

Antwoord

We presenteren een concept waarbij een geit, kip en een varken omgeven zijn door verzenddozen waarmee ze verstuurd kunnen worden. Een opvallend en komisch beeld dat afwijkt van de reguliere uitingen van Compassion Nederland. Speciaal voor moederdag werkte we dit concept uit naar een versie waarbij alle dieren een roos in hun bek houden. Een schot in de roos! Daarom krijgen we de opdracht om dit concept uit te werken naar diverse magazine- en socialmedia-advertenties.