Motorrijders.nl

Hét platform voor motor­rijders

Motorrijders.nl is het eerste en enige écht open online platform voor motorrijders met informatie, inspiratie, plezier en actie. Zonder drempels, zonder inlog. Motorrijders.nl wil het startpunt worden van elke rit, elke vakantie, ja zelfs van elke aankoop die een motorrijder doet. Voor alle motorrijders, -merken en –typen in Nederland. BeeldBlinkers ontwikkelt een huisstijl en geeft vorm aan het online platform.

Onze service

Visuele identiteit, Huisstijl, Logo, Creatie, Webdesign

Bekijk de website

Achtergrond

De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) is dé vereniging voor motorrijdend en motorsportend Nederland. De KNMV wil meebewegen met het snel veranderende medialandschap. Oude gewoontes van een ‘vereniging’ moeten worden bijgesteld om ook in de toekomst aantrekkelijk te blijven voor motorrijders. Een ‘community’-functie voor iedereen die affiniteit heeft met motorrijden. Lid of geen lid, motorrijder of geen motorrijder. Vanuit die zoektocht is Motorrijders.nl ontstaan, hét nieuwe online community platform van de KNMV. In samenwerking met Label Vier geven we vorm aan dit mooie nieuwe platform.

Oplossing

BeeldBlinkers ontwikkelt een stoer, herkenbaar beeldmerk aangevuld met een passende typografie, kleuren en stijlelementen. Vanuit deze basis geven we ook vorm aan het online platform.