Seats2meet

Werkplek
in ruil
voor kennis

Seats2Meet biedt vergaderplaatsen en werkplekken aan. Een gratis werkplek in ruil voor kennis. Je kunt gemakkelijk inchecken en connecten doormiddel van een zelf ontwikkelde applicatie. Een succesvol concept dat Seats2meet graag wil doorontwikkelen. Seats2Meet wil dat dit concept ook buiten eigen locaties gebruikt kan worden. BeeldBlinkers helpt bij de visuele vertaling van dit nieuwe concept.

Onze service

Branding, User experience design (UX), User interface design (UI), Visueel ontwerp

Bekijk online

Naar de website

Achtergrond

Waar Seats2Meet ooit uitsluitend een vergaderlocatie was, kunnen zelfstandigen er nu een werkplek huren in ruil voor kennis. Seats2Meet begon als een traditionele vergaderlocatie in Utrecht. Tien jaar geleden ontstond een groeiende behoefte aan werkplekken voor zelfstandigen. Sindsdien biedt Seats2Meet vergaderplaatsen én werkplekken te huur aan.

Vraag

Het nieuwe concept krijgt de naam ‘Serendipity Machine’. Een applicatie die flexplekken, kantoren en horecagelegenheden kunnen gebruiken om het succesvolle concept van Seats2meet ook toe te passen. Personen met verschillende kennis en expertise binnen een bepaalde werkomgeving met elkaar verbinden. De vraag aan BeeldBlinkers om dit concept te visualiseren doormiddel van een passende stijl en mee te denken in de uitwerking en interactie van de app.

Oplossing

We ontwikkelen een concept waarbij het logo en de basiskleuren gemakkelijk zijn aan te passen. Hierdoor is het mogelijk om de app eenvoudig binnen je eigen huisstijl aan te bieden. Vervolgens zoeken we, samen met Seats2meet, scherm voor scherm naar de meest wenselijke gebruikservaring.