Zonduurzaam

Eerlijk energie opwekken

Zonduurzaam regelt voor jou van A tot Z de aanschaf van zonnepanelen. Het gehele proces, van de aanvraag tot en met de installatie en alles wat de toekomst nog brengt. In welke fase van het proces je ook bent, we helpt Zonduurzaam met het maken van de beste keus voor jouw persoonlijke situatie.

Expertise

Branding, huisstijl, logo, creatie, development, website

Bezoek website

Vraag

Zonduurzaam is toe aan een nieuwe, frisse en eigentijdse huisstijl die beter aansluit bij de kernwaarden en postionering. Termen als ‘jong, dichtbij, dynamisch, eerlijk en persoonlijk’ komen nu onvoldoende naar voren. Zonduurzaam heeft met een ander reclamebureau geprobeerd deze vertaalslag te maken maar dat is helaas niet gelukt. Logo/huisstijl voorstellen pasten onvoldoende bij het DNA en de wensen van Zonduurzaam. BeeldBlinkers maakt deze vertaalslag met succes!

Oplossing

In het eerdere traject zijn meerdere voorbeelden/stijlen ontworpen die niet aansluiten bij Zonduurzaam. Door de bevindingen uit dit eerdere traject, snel te schakelen en jullie kernwaarden als uitgangspunt te nemen, geloven wij erin de juiste vertaalslag te kunnen maken. Een toffe, eigentijds stijl die toekomstbestendig is en ruimte en richtlijnen biedt om door te vertaling naar diverse communicatie- en marketingmiddelen.