Aan de Stegge Twello

Aandacht voor
duurzaamheid

Aan de Stegge Twello is dé specialist in het ontwikkelen en realiseren van bedrijfsmatig en commercieel vastgoed voor ondernemers. Ieder jaar maakt Aan de Stegge een MVO Jaarverslag over het afgelopen jaar. Het MVO Jaarverslag is een fraai vormgegeven document dat als pdf wordt gepubliceerd en in minimaal oplage geprint. De huidige publicatievorm is enigszins achterhaald en niet goed leesbaar op mobiele devices. Willen jullie ons helpen om een beter leesbaar en duurzamer alternatief hiervoor te ontwikkelen?

Expertise

Advies, concept, online jaarverslag, jaarverslag, development, jaarverslag.org

Bekijk het online jaarverslag

Oplossing

Jaarverslag.org biedt de mogelijkheid om online een mooi, eigentijds en dynamisch jaarverslag te creëren. Een duurzame oplossing want printen is niet meer nodig. Op ieder online device is het verslag goed leesbaar. Daarnaast plant jaarverslag.org voor elk online jaarverslag een boom! Met interactieve content en dynamische grafieken en tabellen kun je bezoekers inspireren en informeren. De applicatie is eenvoudiger in beheer. Zou plaats je gemakkelijk content en maak je met één klik een fraaie PDF!

Creatie

De stap naar een online gaat natuurlijk niet vanzelf. Daarvoor is het goed om te kijken naar een passende indeling is, welke content relevant is en blijft voor online en waar dynamische content van toegevoegde waarde kan zijn. Wij hielpen Aan de Stegge dit eerste jaar daarom bij de vertaalslag naar een online jaarverslag met een prachtig resultaat! Het verslag is nu op elk device goed leesbaar, voorzien van dynamisch content en volledig in de huisstijl. En mocht je toch een pdf willen? Die wordt met jaarverslag.org nu automatisch gegenereerd.

Mobielvriendelijk

Op welk device je het online jaarverslag van Aan de Stegge ook bekijkt, het verslag ziet er op elk apparaat fantastisch uit!

 

Bekijk het verslag