Romy 1 min website

Nieuwe website DermaClinic

DermaClinic is dé medisch cosmetische kliniek, gericht op huidverbetering en huidverjonging. Als cosmetische kliniek, laserkliniek en schoonheidssalon heeft DermaClinic alle professionals op beautygebied onder één dak. BeeldBlinkers ontwikkelde, in samenwerking met LabelVier een nieuwe website.

Vraag

De website van DermaClinic is sterk verouderd. Dit is merkbaar in zowel het beheer als het gebruikersgemak voor bezoekers. Op mobiele devices maar ook op desktop is het moeilijk om content op een gebruiksvriendelijke manier te presenteren. Dit resulteert in veel frustratie in beheer maar ook de conversie van de website. Aan BeeldBlinkers de vraag om een nieuwe website te ontwikkelen waarbij conversie, snelheid en eenvoud in gebruik belangrijke uitgangspunten zijn.

Oplossing

In samenwerking met LabelVier brachten we, aan de hand van een aantal brownpaper sessies, wensen en de doelgroep in kaart. Op basis daarvan definieerden we persona’s en passende klantreizen. Met dit als uitgangspunten ging LabelVier vervolgens aan de slag met het interactie ontwerp. Zodra deze in samenwerking met de klant optimaal waren gingen we aan de slag met het design.

Uit onderzoek blijkt dat het grootste deel van de bezoekers via een mobiele device de website bezoeken. We kiezen daarom voor een ‘mobile first’ aanpak. We starten vanuit de mobiele versie om die vervolgens door te vertalen naar tablet en desktop weergave (in tegenstelling tot de traditionele benadering om te beginnen met een desktopsite en deze vervolgens aan te passen naar kleinere schermen).

 

Bekijk de website

Lees
ook...

Ratatouille

Sebastian 1 min online

Maatwerk of template?

Sebastian 3 min website

Een jaarverslag kan ook anders!

Wilfred 2 min jaarverslag