Jaarverslag.org

Maak je 
jaarverslag
online

Het maken van een jaarverslag kost elk jaar veel inspanning en tijd. Het verzamelen van alle benodigde informatie, de productie en de vele correctierondes die eraan vooraf gaan, maken het tot een tijdrovende klus. Dat kan anders! BeeldBlinkers ontwikkelt dé oplossing: jaarverslag.org!

Expertise

Strategie, Concept, Software oplossing, Branding, Creatie, Development

Naar jaarverslag.org

Achtergrond

In de afgelopen jaren heeft BeeldBlinkers heel wat jaarverslagen opgemaakt. Van compleet ingebonden boekwerken tot interactieve pdf’s en – sinds een aantal jaar – ook in de vorm van een online magazine. Online magazines zijn inmiddels helemaal ingeburgerd, maar nog niet bij iedereen bekend. Je kunt er je informatie/content op een aantrekkelijke manier in presenteren en eenvoudig voor je doelgroep beschikbaar maken. Anders dan bij een papieren jaarverslag, levert een online magazine je de mogelijkheid om content interactief te presenteren (denk aan video’s), is het veel duurzamer – je bespaart drukkosten – en je kunt meten of je jaarverslag gelezen wordt.

Onderzoek

Het maken van een jaarverslag wordt vaak als last ervaren. Dit bleek ook uit een onderzoek dat oud stagiair Daan deed bij diverse stichtingen en organisaties. Het verzamelen van alle informatie en de productie van een jaarverslag blijkt een tijdrovende klus. Dat wordt vooral zo ervaren bij gedrukte versies, wat gezien het aantal pagina’s vaak ook zorgt voor hoge drukkosten.

Oplossing

BeeldBlinkers ontwikkelt jaarverslag.org. Jaarverslag.org biedt dé totaaloplossing voor het maken van een jaarverslag, jaarverantwoording of kwaliteitsverslag. Een verrassend mooi verslag waarmee je zowel online als offline je donateurs, klanten, stakeholders of andere betrokkenen inzicht geeft in het afgelopen jaar. Geen hoge drukkosten meer, een tijdsbesparing doordat je zelf de kopij kunt aanpassen, zelf correcties doorvoeren en de mogelijkheid om te analyseren welke informatie van je jaarverslag gelezen wordt.

Animatie

Het verhaal van jaarverslag.org geanimeerd in één minuut.

 

Bekijk video

 

Owja, donuts!

Omdat het maken van een jaarverslag een complexe klus is, ontvangt elke gebruiker ieder jaar een donut. Zodra ze hebben gekozen voor jaarverslag.org. En het volgende jaar, zodra ze weer aan de slag moeten met het jaarverslag. Zomaar, om ze succes te wensen!