Savvii

Snelle
Wordpress
hosting

Savvii is dé managed WordPress hosting provider van Europa. Gestart in 2013, als eerste gespecialiseerde WordPress hosting partij in Europa. Met honderden klanten, host Savvii duizenden sites met een team van ongeveer 20 professionals. BeeldBlinkers optimaliseert de huisstijl en geeft vorm aan een nieuwe website.

Onze service

Branding, Huisstijl optimalisatie, Webdesign, User interface design (UI)

Bekijk online

Vraag

Savvii wil een snelle, responsive website laten ontwikkelen met optimale klantreizen voor een betere conversie. Met een nieuw responsive design en de juiste informatie, afgestemd op de doelgroep moet deze website een belangrijk marketinginstrument worden voor groei. Naast de nieuwe website is Savvii op zoek naar huisstijlrichtlijnen voor het doorvoeren van een consistente en herkenbare stijl.

Huisstijl optimalisatie

Savvii is al in het bezit van een krachtig logo. Wat ontbreekt zijn duidelijke richtlijnen en stijlelementen, zowel online als offline. We gaan eerst aan de slag met een huisstijl analyse. We kiezen een nieuwe passende typografie, stijlelementen en een sprekende beeldtaal die aansluiten bij het DNA en de gewenste beleving van Savvii.

 

Oplossing

In samenwerking met Paul de Jong (User Experience) en Radish Concepts (ontwikkeling) realiseren we de nieuwe website. Paul de Jong brengt samen met Savvii en een klantenpanel de doelgroep in kaart. Van hieruit worden persona’s gedefinieerd. Vanuit deze persona’s worden diverse klantreizen uitgewerkt die, samen met een gebruikerstest, het uitgangspunt vormen voor het interactieontwerp en het visuele ontwerp.

Mobile first

Uit onderzoek blijkt dat het grootste deel van de bezoekers via een mobiele device de website bezoeken. We kiezen daarom voor een ‘mobile first’ aanpak. We starten vanuit de mobiele versie om die vervolgens door te vertalen naar tablet en desktop weergave (in tegenstelling tot de traditionele benadering om te beginnen met een desktopsite en deze vervolgens aan te passen naar kleinere schermen).