Lunar Institute

Community of free minds

Lunar Institute is een opleidingsinstituut met leiderschapsprogramma’s voor persoonlijke- en teamontwikkeling voor nieuwsgierige leiders en changemakers van de toekomst. Avontuurlijk en diepgaand. BeeldBlinkers ontwerpt een nieuwe website.

Onze service

Webdesign, Visueel ontwerp, Adaptive design

Bekijk de website

Achtergrond

LUNAR is een opleidingsinstituut en community voor Free Minds, changemakers en architecten van de toekomst. Zulke nieuwsgierige leiders zien overal kansen en zijn positief over verandering en vooruitgang. Voor hen maken we bij LUNAR relevante en niet voor de hand liggende kennis en inspiratie toegankelijk en praktisch toepasbaar. We doen dat ook voor teams in organisaties ter bevordering van impact en effectiviteit. Persoonlijke en teamontwikkeling dus, vanuit een vrij, ongepolijst, avontuurlijk en tegelijk diepgaand perspectief. Weg van de clich├ęs in leiderschapsontwikkeling. Dat is LUNAR!

Oplossing

Mystiek, eigentijds en gebruiksvriendelijk. Termen die het uitgangspunt vormen voor dit verassend nieuwe design.

Optimale ervaring voor mobiele gebruikers

We kozen voor adaptive design. Dat wil zeggen dat de mobiele weergave in de kern hetzelfde is als de desktop variant. Maar geoptimaliseerd voor de mobiele gebruiker.